Misia readuce fado pe malurile dambovitene

Posted on sept. 23 2010 - 3:29pm by petre

Dupa ce si-a desenat lacrimile la Timisoara, pe scena Festivalului Plai, Misia urmeaza sa ii incante si pe iubitorii de fado din capitala. Concertul va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie, fiind gazduit de Sala Palatului din Bucuresti.

Artista portugheza considerata una dintre cele mai bune voci ale fado-ului din istorie, o demna urmasa a Amaliei Rodriguez nu este la primul sau concert sustinut in fata melomanilor bucuresteni. Misia a mai concertat in Romania, la Bucuresti, in urma cu sase ani, iar reactia publicului i s-a parut extraordinara. Pareau ca toti cei care au fost la concertele mele erau conectati cu mine, parca eram toti legati la ceva mai mare si simteam, fara voie aproape, acelasi lucru, aceleasi senzatii in acelasi timp. A fost extraordinar, pot sa spun, marturisea Misia in interviul acordat pentru Festivalul Plai.
Recitalul de la Bucuresti este si el legat de indragitul festival din Timisoara. Prin acest concert, Misia si-a propus sa sustina evenimentul de voluntariat al Festivalului Plai. Concertul de la Bucuresti va avea loc luni, 29 noiembrie, de la ora 20, pe scena Salii Palatului. Bilete pot fi achizitionate online, de pe Myticket.ro si Ticketpoint.ro, la preturi cuprinse intre 70 si 250 de lei.
Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara, in parteneriat cu Ambasada Portugaliei in Romania.

Comments

comments

About the Author