Mișcare tranșantăa președintelui Iohannis! Vezi cine e propus ca director al SRI

Posted on feb. 19 2015 - 7:40pm by petre

Eduard HellvigPreședintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, joi, numele persoanei pe care o nonimalizeazăpentru postul vacant de director al Serviciului Român de Informații.

Potrivit agenției Mediafax, Iohannis l-a nominalizat pe Eduard Hellvig, europarlamentar PNL, pentru funcția vacantăde director al Serviciului Român de Informații.

Eduard Raul Hellvig are 40 de ani este europarlamentar PNL și membru al Grupului Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, în urma preluării unuia dintre mandatele de europarlamentar rămase vacante la Bruxelles și a fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului în Cabinetul Ponta I, în perioada 7 mai 2012 — 21 decembrie 2012.

Eduard Hellvig a declarat la scurt timp căeste onorat de nominalizarea la SRI, apreciind că, în cadrul eforturilor pentru întărirea statului de drept, sunt esențiale douăcoordonate de acțiune: combaterea corupției și dezvoltarea capacităților de apărare a siguranței naționale.

„Sunt onorat de încrederea pe care mi-a acordat-o președintele României, domnul Klaus Iohannis, prin nominalizarea pentru funcția de director al Serviciului Român de Informații. Sper ca, la rândul lor, membrii Parlamentului măvor considera potrivit pentru a îndeplini aceastăresponsabilitate”, a postat el pe contul personal de Facebook.

Comments

comments

About the Author