Minune cerească în România – rugăciunile au adus ploaia VIDEO

Posted on iul. 9 2022 - 12:44pm by petre

 

Pentru că seceta face ravagii în agricultura din mai multe zone ale României, Patriarhia Ortodoxă îndeamnă eparhiile să se roage pentru ploaie.

Minune la Mănăstirea Pogleţ din judeţul Bacău, în timpul unei procesiuni la care au participat preoţi şi oameni din zonă.

Oamenii s-au rugat pentru ploaie, iar în timpul rugăciunii a început o ploaie torenţială.

Totul s-a întâmplat duminică, 3 iulie 2022, pe dealurile din jurul mănăstirii Pogleţ din judeţul Bacău. Preoţii şi credincioşii au pornit într-o procesiune în care s-au rugat pentru ploaie, având în vedere secetat gravă din ultima perioadă.

 

Minunea s-a produs în timpul procesiunii, chiar în timp ce oamenii se rugau. O ploaie torenţială a căzut peste întreaga zonă.

„Slavă Ție Doamne! Astăzi, 3 Iulie 2022 – după Sf. Liturghie, în procesiune religioasă cu Sf. Icoane pe dealurile din jurul Mânăstirii noastre – Rugăciune pentru ploaie și rodnicia pământului.

“Să mergem cu toții să ne rugăm, cu toții pt că nu se știe pe care dintre noi îl va asculta Dumnezeu!” spunea maica Stareță. Am mers, ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia.

Comments

comments

About the Author