Microbuz condus de un român, accident înfiorător în Austria. Doi morţi, între care un băiat de doar 17 ani

Posted on mai 28 2021 - 11:47am by petre

Tragedie pe o autostradă din Austria.

Două persoane au murit pe loc, după ce microbuzul în care se aflau, condus de un român de 38 de ani, a intrat cu viteză într-un utilaj care staţiona pe banda de urgenţă.

Potrivit publicaţiei Heute, accidentul s-a produs în jurul orei 2:35, pe A1, în zona unui sector de drum aflat în lucru, între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, în direcţia Salzburg.

Din primele informaţii, în microbuzul condus de românul de 38 de ani se mai aflau cinci persoane cu vârste între 17 și 49 de ani.

Presa locală scrie că, la un moment dat, din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a intrat în plin în spatele unui utilaj care staționa pe banda de urgență.

Impactul a fost devastator, iar imaginile surprinse la fața locului arată dimensiunea dezastrului.

Un adolescent și un bărbat de 49 de ani au murit pe loc

Băiatul de 17 ani și un pasager de 49 de ani au murit pe loc, iar alți patru ocupanți au microbuzului au fost grav răniți. În afară de șofer, presa din Austria nu specifică naționalitatea celorlalți pasageri.

laumat.at scrie că serviciile de urgență ale pompierilor și ambulanței au fost alertate și au ajuns rapid la fața locului. Medicii de ambulanță au acordat îngrijiri la fața locului, persoanele rănite fiind ulterior transportate la spitalul Vöcklabruck.

Autostrada a fost închisă mai multe ore în direcția Salzburg, între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Comments

comments

About the Author