Mega-show de dansuri irlandeze la Timișoara

Posted on feb. 20 2015 - 4:28pm by petre

Cel mai important eveniment coregrafic al anului îi va aduce la Timișoara  pe campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, într-un mega-show vizionat de  5 milioane de spectatori din  peste 50 de țări.

„Rhythm of the Dance„,  de  Mark C. Tynan – coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, se va desfășura în 30 aprilie 2015, de la ora 19, pe scena Operei Naționale din Timișoara.11003387_10202321473517209_145202451_o

Rhythm Of The Dance este un poem epic ce recompune coregrafic călătoria celților de-a lungul timpului. Magia dansului și a muzicii văva purta  într-o călătorie fascinantă, în peisaje superbe din Irlanda.  Prin povești inspirate de legendele și miturilor celților și ale druizilor,  spectacolul spune  căoamenii își pot făuri singuri destinul când sunt uniți. Este un show în care arta dansului, măiestria muzicii, imaginația și talentul impresionant al dansatorilor se îmbinăperfect cu cele mai performante efecte de sunet și lumină. Un spectacol fascinant susținut de trei tenori, un band  tradițional irlandez și  20 de dansatori.

ÃŽncăde la înființare, în 1999, Compania Naționalăde Dansuri a Irlandei, care interpreteazăRhythm of the Dance, condusăde Mark C. Tynan, a strâns în jurul său milioane de fani și a susținut turnee pe tot mapamondul, în Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda,  Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elveția, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia.

Biletele pentru unica reprezentație a spectacolului „Rhythm of the Dance„ la Timișoara s-au pus ân vânzare la Agenția Operei  și costă, în funcție de loc, 200, 150 și 100 de lei.

Comments

comments

About the Author