Marius, șoferul care a căzut de la 30 metri de pe autostradă ca să nu fie lovit de o limuzină care aluneca pe polei

Posted on ian. 30 2023 - 11:36pm by petre

Moarte şocantă pe Autostrada Sibiu-Piteşti.

Un bărbat a încercat să evite o maşină care derapase periculos spre el şi a sărit peste parapete.

Nu şi-a dat seama că se află pe un viaduct iar sub el este un hău de aproape 30 de metri.

Victima fusese implicată într-un carambol cu şase maşini. Drumul era acoperit de gheaţă şi s-a transformat într-un pationoar, acuză şoferii implicaţi. Autorităţile susţin însă că au intervenit la timp.

 

A sărit spre moarte în încercarea de a-și salva viața
Marius era împreună cu prietenul său într-un microbuz de marfă. Se duceau acasă, în localitatea Băbeni din Vâlcea. Era şofer profesionist de peste 20 de ani, dar seara trecută, experienţa nu l-a mai ajutat. În faţa lui, s-au ciocnit trei maşini. Reuşeşte să frâneze la timp, dar este lovit din spate. Coboară cu vesta reflectorizantă şi îi atenţionează pe cei care vin că au avut loc mai multe tamponări. În timp ce dirija traficul, vede cum un vehicul se îndreaptă spre ei cu viteză. Marius se sperie şi sare peste balustradă, fără să îşi dea seama că între cele două sensuri de mers ale viaductului este o gaură de câţiva zeci de centimetri.

 

Carambolul a fost provocat de o şoferiţă începătoare, care conducea o maşină cu anvelopele uzate, spun surse din poliţie. Tânăra dă însă vina pe drumari, care nu ar fi intervenit la timp. Pe şosea s-a format ceea ce se numeşte „gheaţa neagră”, o peliculă fină de polei care nu se vede.

sursa: Observator News

 

Comments

comments

About the Author