Mara și Ionuț au sfârșit crunt și mult prea repede – o fetiță a rămas orfană de ambii părinți

Posted on mai 1 2022 - 5:38pm by petre

Mara şi Ionuţ nu au putut sta prea mult departe unul de celălat.

Au murit la diferenţă de câteva zeci de minute, după ce maşina lor a intrat în plin într-un TIR.

În urma lor, o fetiţă a rămas singură şi va creşte acum fără ambii părinţi, care au avut parte de o moarte cumplită.

Accidentul a avut loc pe DN 2B, în judeţul Buzău. Maşina în care se aflau cei doi soţi din Galaţi a intrat în plin într-un TIR. Perechea a rămas încarcerată între fiarele maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate.

Ionuţ, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc. Mai târziu, ajunsă la spital, şi Mara l-a urmat în moarte. Inimia i s-a oprit definitiv la 29 de ani.

TIR-ul era condus de un şofer de 59 de ani, care din fericire a scăpat cu viaţă. „Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit cu viteză foarte mare din spate, a depășit un autoturism și un camion iar apoi a intrat în mine. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit şoferul TIR-ului, pentru buzoienii.ro.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comments

comments

About the Author