Mama, profesoară și inspector școlar, și fiul ei de 18 ani, găsiți morți în casă! Ancheta Poliției e în plină desfășurare

Posted on iun. 25 2021 - 11:46am by petre

Dublă tragedie într-o familie din Constanța. Un băiat de 18 ani și mama lui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau. Vestea morții celor doi i-a luat prin surprindere pe vecini, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor.

 

”Sigur că îi cunosc. Numai cuvinte de laudă. Un copil educat, respectuoasă și ea. Nu știm ce s-a întâmplat”, a spus o vecină a celor doi.

Polițiștii au intrat în apartamentul celor doi după o prietenă a profesoarei a sunat la 112 și a anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nici la ușă de joi seară.

Ușa apartamentului era încuiată pe interior

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Odată ajunși în apartament, polițiștii au constatat că băiatul era spânzurat de o țeavă metalică iar mama lui, în vârstă de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere.

”Jocul s-a sfârșit”, ultimul mesaj postat pe Facebook de băiatul profesoarei

O vecină le-a povestit jurnaliștilor că băiatul ar fi lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a-și lua viața.

”Fata mea a găsit pe Facebook aseară că a scris: Jocul s-a sfârșit. Mare păcat, mare pierdere!”, a spus femeia.

Surse apropiate celor doi spun că mama și fiul s-au sinucis în urma unei depresii post-Covid. Băiatul și bunica acestuia ar fi fost infectați cu coronavirus. Bunica a murit, iar băiatul s-a recuperat, însă ar fi avut apoi probleme cu depresia.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese.

Este vorba despre Mădălina Ivănescu, profesoară de fizică la Liceul Decebal din anul 2017, și fiul ei, Radu. Soțul femeii se afla la București, întrucât avea serviciul acolo, după cum ne-au declarat vecinii. Radu, tânărul de 18 ani, urma să susțină examenul de bacalaureat, absolvind Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

Comments

comments

About the Author