Magia ajunge pe ecran la Timișoara în sălile IMAX și 4DX – Trebuie săvezi asta

Posted on nov. 15 2016 - 4:59pm by petre

„Fantastic Beasts and Where to Find Them„ ne reintroduce în lumea magicădesprinsădin universul Harry Potter creat de J.K. Rowling și prezintăaventurile magi-zoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) în comunitatea secretăde vrăjitoare și vrăjitori din New York. Și ce mod mai bun de a te bucura de aceastăaventurăfantasticădecât vizionând filmul în cele mai inovatoare și mai impresionante formate cinematografice – IMAX și 4DX – disponibile doar la Cinema City.

Ia parte la o nouăaventurăfantasticăa lumii vrăjitorești în sălile T IMAX cu cele mai mari ecrane din țară, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni și Shopping City Timișoara, din 16 noiembrie
„Newt și valiza sa reprezintăun fel de poartăde intrare într-o poveste mult mai impresionantă. Iar amploarea acesteia pe ecranul IMAX este ceva ce trebuie săexperimentezi„, spune însuși protectorul creaturilor fantastice, Newt Scamander.

De îndatăce Newt elibereazăneastâmpăratele creaturi aflate în spațiul fărămargini al valizei, acestea vor vrăji ecranul, invadând sala de cinema. Exclusiv în IMAX® 3D, efecte vizuale cheie din film vor trece dincolo de ecran, profitând pe deplin de caracteristicile formatului IMAX: îmbinarea armonioasăîntre ecranul curbat imens, imaginile clare și strălucitoare, un sunet care zguduie pământul și designul special al sălii de cinema, cu scaunele așezate pe model amfiteatru, contribuind la experiența cinematograficăunicăIMAX și asigurând imersia totalăa spectatorilor în universul filmului urmărit.

Producătorii au ales aceste efecte pentru o experiențăde vizionare extrem de captivantă. “Vei intra în aceastălume extraordinară, New York-ul anului 1926, Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii, o lume fantastică, minunată, și ce loc mai potrivit pentru vizionare decât pe ecranul uriaș, cu claritatea și autenticitatea pe care formatul IMAX le oferă.„, spune producătorul filmului, David Heyman.

„Fantastic Beasts„ Fan Event: www.youtube.com/watch?v=oZHSCz6xBOU

Trăiește fiecare moment magic în sălile 4DX ale Cinema City din Mega Mall București, City Park Constanța și Shopping City Timișoara, din 16 noiembrie
Vizionarea unui film în format 4DX reprezintăo experiențătotală, care activeazătoate simțurile, iar efectele unice 4DX, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, te vor face săsimți filmul pe pielea ta. Înfiecare moment în care Newt își răspândește magia, vârtejuri de vânt și rafale de aer vor invada sala de cinema, iar spectatorii vor pătrunde în lumea incitantăa vrăjitorilor, având parte de scene impresionante și o experiențăfantastică. Efectele vizuale orbitoare, vibrațiile pline de freamăt și alte efecte combinate te vor transporta în mijlocul acțiunii, pentru o experiențăcu adevărat fantastică.

Datorităefectelor unice din sala 4DX, toate creaturile misterioase vor prinde viață, iar scena de luptăfinalădintre vrăjitori și Nu-Magi va fi spectaculoasă. Tensiunile dintre personaje vor fi amplificate de mișcările scaunelor mobile high-tech, precum și de efecte de mediu precum vânt, ceațăsau mirosuri, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran.

Nu rata ocazia de a te bucura de aceastăaventurăîntr-un mod original; biletele s-au pus deja în vânzare.
Filmul este disponibil și în format 3D în toate cinematografele Cinema City din țară.
Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Comments

comments

About the Author