„Lumea dinozaurilor” în Iulius Town – 26 de dinozauri giganți animatronici le oferă vizitatorilor experiențe de neuitat. Nu rata nici super concertul Andrei Gogan din Iulius Gardens!

Posted on iun. 2 2023 - 3:06pm by petre

 Dinozaurii au revenit în Iulius Town. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 26 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală. Intrarea în „Lumea dinozaurilor” este liberă și te așteaptă și o mulțime de surprize. Mai mult decât atât, duminică, 4 iunie, Andra Gogan va avea un super concert tot în Iulius Gardens.

Până pe 11 iunie, Iulius Town are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți timoșorenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Parcul a fost cucerit de Triceratops care a trăit în Cretacic acum 70 milioane de ani și avea o lungime de 9 metri, înălțime de 3 metri și o greutate de 12 tone;

de Carnotaurus sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Velociraptor, cunoscut și ca răpitorul super rapid, fiind foarte inteligent și un bun vânător, a trăit în Epoca Cretacică târzie, cu 75-71 milioane ani în urmă.

În Atrium, îi veți găsi pe Ankylosaurus, care era cel mai mare și faimos dinozaur cu armură, Parasaurolophus, unul dintre dinozaurii cu cioc de rață și creastă lungă pe cap și pe Dimetrodon, care avea două tipuri de dinți.

Lista nu se termină aici, dar păstrăm câteva surprize și pentru vizita fizică. Pe lângă dinozauri sunt amenajate și photo cornere pentru cei care vor să păstreze o amintire specială din „Lumea Dinozaurilor”.

De asemenea, duminică, 4 iunieAndra Gogan vă invită să cântați, să dansați și să vă distrați la un super concert în zona Family Plaza, începând cu ora 17.30.

 

Ia-ți prietenii neînfricați și vino să descoperi „Lumea dinozaurilor” din Iulius Town și să te distrezi la concertul Andrei Gogan!

Comments

comments

About the Author