Locuri de muncăpentru români în Europa cu salariu de pânăla 100 000 de euro pe an

Posted on mai 11 2015 - 12:34am by petre

Angajatorii europeni recruteazăromâni! Norvegienii, nemții și danezii cautămedici, asistenți medicali, bucătari și femei de serviciu. Salariile pot ajunge pânăla o sutăde mii de euro pe an, anunțăRealitatea Tv.

Danezii cautăun medic specialist în patologie chirurgicală. Pot aplica românii care știu englezăfoarte bine și care au experiențăîn domeniu. Salariul este de o sutăde mii de euro pe an. Angajatorul oferăun curs gratuit de limbădanezăși aveți dreptul la un concediu de 6 săptămâni pe an.

Nemții caută50 de asistente medicale care sălucreze în spitale și aziluri. Contractul de muncăeste pe perioadănedeterminatăși se lucreazăîn jur de 40 de ore pe săptămînă. Pentru a aplica trebuie săaveți o diplomăde absolvire a unei școli postliceale. Se cautăatât persoane cu experiență, cât și fără.

Norvegienii cautădoi bucătari pentru un restaurant cu specific indian. Pentru a aplica trebuie săștiți engleza. Salariul poate ajunge pânăla 43 de mii de euro pe an. Se cautăpersoane care au experiențăîntre 5 și 10 ani. De asemenea, ar fi indicat săaveți și o diplomăde bucătar preparate indiene.

Nemții caută15 persoane care sălucreze ca factori poștali. Salariul este de 24 de mii de euro pe an. Pentru a aplica trebuie însăsăștiți bine săscrieți, vorbiți și citiți în germană.

Accesul la un loc de muncăpoate depinde de deținerea anumitor calificări, diplome, experiențăprofesionalăsau de cunoașterea unei limbi.

Înacest sens, văstăla dispoziție în primul rând site-ul EURES al cărui scop este de a oferi informații, recomandări și servicii de recrutare/plasare în beneficiul lucrătorilor și angajatorilor, precum și al oricărui cetățean care dorește săbeneficieze de principiul liberei circulații a persoanelor.

Pentru a vedea ofertele concrete intrati aici  https://ec.europa.eu/eures/public/ro/homepage

Sursa: REALITATEA.NET

Comments

comments

About the Author