„Litoralul pentru toți” 2014 a început – vezi tarifele hotelurilor

Posted on mai 5 2014 - 9:28pm by petre

Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, între 5 mai și 15 iunie, în cadrul ediției de primăvarăa programului „Litoralul pentru toți”, în ofertăfiind incluse unități de cazare din toate stațiunile din județul Constanța.

Programul a fost lansat de Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Naționalăa Agențiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului dupăminivacanța de 1 Mai, iar oferta este diversificatăși include, în acest an, și hoteluri care oferăturiștilor pachete all inclusive.

„Programul «Litoralul pentru toți» se aflăla cea de-a 14-a ediție, ca program tradițional în care patronatele hoteliere și agențiile de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condițiile în care nicio altădestinație externănu vine cu o ofertăatât de avantajoasă”, a spus președintele ALDD, Corina Martin.

Ea a precizat căpentru a veni în sprijinul turiștilor lansarea acestei ediții beneficiazăde aceleași tarife maximale din ediția septembrie – octombrie 2013, „ceea ce înseamnăcăaceste pachete pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare”.

Astfel, pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, pentru șase nopți de cazare la un hotel de o stea turiștii trebuie săplătească205 lei de persoană, 235 de lei la un hotel de douăstele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.

Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiazăși de varianta all inclusive care asigurătoate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, acces la locuri de joacăpentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopți de persoanăajung pânăla 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele și pânăla 985 de lei de persoanăla o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele maximale pentru aceastăediție a „Litoralului pentru toți” sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de șase nopți de persoanăvor fi cuprinse între 159 de lei la un hotel de o stea, fărămic dejun, și 469 de lei de persoanăla un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, prețuri similare cu cele de la ediția de anul trecut a programului.

„Pânăacum s-au înscris în program 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenții de turism din toatățara, ceea ce înseamnăcăla sfârșitul ediției de primavarăa programului, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe pe litoral la tarife reduse”, a mai spus Corina Martin.

Comments

comments

About the Author