Legile de amnistiere fiscalăa bugetarilor, pensionarilor și mamelor au fost promulgate

Posted on sept. 23 2014 - 1:00pm by petre

Președintele Traian Băsescu semnat, marți, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscalăa pensionarilor și mamelor și legea prin care s-a extins amnistierea fiscalăde la personalul din învățâmânt la toți bugetarii care au obținut venituri nelegale conform Curții de Conturi.

Potrivit unui comunicat de presăremis de Administrația Prezidențială, președintele Traian Băsescu a semnat, marți, decretele pentru promulgarea Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de naturăsalarialăale personalului plătit din fonduri publice, decretul pentru promulgarea Legii privind scutirea de la platăa unor debite provenite din pensii și decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonanței de Urgențăa Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunarăpentru creșterea copiilor, precum și pentru stabilirea unor măsuri în vederea recuperării debitelor înregistrate cu titlu de indemnizație pentru creșterea copilului.

În9 septembrie, Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat proiectele privind amnistierea fiscalăa pensionarilor și mamelor.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author