Legendara trupă timișoreană PRO Musica concertează la deschiderea celui mai nou club-venue de evenimente live din Timișoara

Posted on Aug 9 2017 - 2:37pm by petre

Legendara trupă timișoreană PRO Musica a susținut, miercuri, o conferință de presa pe tema deschiderii unui club la Timișoara – cel mai nou venue de concerte live și evenimente de orice fel din oraș, clubul Reflektor.Pro Musica concert_01

În formulă extinsă, muzicienii de la PRO Musica de ieri și de azi au făcut discrete dezvăluiri despre playlist-ul unui concert extraordinar care va acoperi 44 de ani de istorie muzicală. Evenimentul de inaugurare a clubului va fi completat de efecte speciale și proiecții video și va fi înregistrat pentru un ulterior cd best-of & dublu vinil cu album foto. De colecție!
Sistemul de sunet ultra-performant – proiectat și calibrat special pentru această locație promite să ofere publicului o ambianță sonoră de înaltă calitate.

Reflektor Venue, localizat pe bulevardul Liviu Rebreanu colț cu Calea Șagului, în spatele benzinăriei Mol, între Profi și Billa | coordonate GPS: 45.73256112817697 lat | 21.21095988251193 long își va deschide porțile vineri, 11 august 2017, începând cu ora 21.00 cu super-trupa timișoreană PRO Musica pentru prima dată, într-un concert pe scena unui club. Componența pentru acest concert va fi:

Ilie Stepan – chitară acustică / chitară electrică / vocal
Dixi Krauser – chitară bass / vocal
Doru Apreotesei – pian / claviaturi
Grigore-Bujor Hariga – chitară electrică
Horea Silvio Crișovan – chitară electrică / chitară acustică / vocal
Bogdan Bogy Nagy – voce / harmonica
Lica Dolga – tobe / percuție
Doru Eugen Iosif – voce / blockflotte
George Găină von Vișegrad – backing vocal
Invitate: Dana Borteanu – backing vocal & Veronica Luta – backing vocal

Pro Muzica

Comments

comments

About the Author