Legea junglei! Un patron din Timiș, filmat cum bate și înjură două femei

Posted on mai 28 2024 - 10:31pm by petre

Patron din Timiș, filmat cum bate două femei.

La data de 25 mai a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi adresat cuvinte jignitoare și ar fi agresat fizic 2 femei, în vârstă de 38 și 43 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Sânnicolau Mare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 25.05.2024, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _lovirea sau alte violențe_, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Comments

comments

About the Author