Langoșii uriași din Ungaria au ajuns și la Timișoara! Vezi cum se fac și ce sortimente se pot cumpăra VIDEO FOTO

Posted on Mar 12 2018 - 6:52pm by petre

Este cineva care nu a mâncat langoși? Pe fugă, în piață, la chioșcul de la colțul străzii, de foame ori numai de poftă? Simpli, cu brânză, cu mujdei de usturoi sau dulci, cu gem sau cu cremă de ciocolată? Fierbinți, crocanți, gustoși și, nu în ultimul rând, ieftini. Poate cea mai ieftină gustare – uneori chiar masă – caldă pe care o poți găsi la îndemână.

Dacă noi, la Timișoara, avem o rețetă specifică de langoși, mai subțiri și mai crocanți, iată că acum s-a deschis primul fast-food cu langoși în varianta ungurească, adică langoșii uriași, de 200 de grame de aluat, peste care se pun diferite ingrediente., dulci sau sărate. Astfel, clienții pot mânca pe loc sau lua la pachet langoși simpli, cu mujdei, cu smântână, cașcaval, cârnați, șuncă, sau diferite ingrediente dulci, Nutella, gemuri.Lamgosi Timisoar_136 Lamgosi Timisoar_137 Lamgosi Timisoar_138 Lamgosi Timisoar_139 Lamgosi Timisoar_140 Lamgosi Timisoar_141 Lamgosi Timisoar_142

Fast-food-ul se numește Makra Langos si se afla lângă Piața Badea Cârțan, la colț cu splaiul Peneș Curcanul și, în curând, va introduce un sistem de comenzi online și livrare la domiciliul.

Afacarea a fost deschisă de un omul de afaceri timișorean, Sandor Ladislau, care l-a întâlnit pe partenerul său din Ungaria la Mako, unde acesta are un magazin de langoș.

Comments

comments

About the Author