La Timișoara s-a cântat Marseieza VIDEO

Posted on ian. 13 2015 - 5:09pm by petre

Marți, în prezența Excelenței Sale François Saint-Paul, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Franței în România, a primarului Nicolae Robu, a vicepreședintelui CJ Timiș Călin Dobra, a reprezentanților comunității de afaceri franceze în Timiș, a fost inaugurat Consulatul onorific al Franței din Timișoara, situat în incinta City Business Centre, corpul D.

Noul Consul onorific, domnul Cosmin Brânzan, este directorul pentru România al societății franceze de service Helpline. La ceremonia de inaugurare au participat, de asemenea, domnul Alexis Grand, Consulul ambasadei Franței, domnul Samuel Lefebvre, consilier economic adjunct, domnul Daniel Malbert, director al filialei din Timișoara a Institutului francez din România, dar și membri ai comunității franceze din Timișoara și din orașele apropiate, care numărăaproximativ 400 de cetățeni francezi, și directori ai societăților franceze prezente în regiune.

Încontextul deplasării la Timișoara, Ambasadorul Franței a efectuatăde asemenea și câteva vizite la sediul unor societăți franceze din aceastăzonă. Prezența consularăa Franței în România este asiguratăde către secția consularăa Ambasadei Franței la București și de către rețeaua Consulatelor onorifice ale Franței de la Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Timișoara.

La Timișoara, agenția consularăva permite facilitarea demersurilor administrative inițiate de către cetățenii francezi al căror domiciliu se aflăla distanțăde capitală, și va răspunde nevoilor legate de activitatea economicăimportantăa acestei regiuni frontaliere, orientatăcătre Europa.

Domnul Cosmin Brânzan îi succede domnului Dan Bedros, președintele Consiliului strategic al Thalès, fost director al Alcatel-Lucent Roumanie, al cărui mandat s–a încheiat în septembrie 2013.

Comments

comments

About the Author