L-a primit în vizită, iar la plecare i-a furat mașina! Ce a urmat e incredibil

Posted on feb. 24 2015 - 12:56pm by petre

Polițiștii efectueazăcercetări fațăde un tînăr de 29 de ani bănuit căar fi sustras un autoturism. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

Înnoaptea de 22 spre 23 februarie a.c., în jurul orei 02.50, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat, pe raza localității Moșnița Nouă, un tînăr de 29 de ani, din Vișeul de Sus, județul Maramureș, bănuit căar fi sustras un autoturism.

Înfapt, în seara zilei de 22 februarie a.c., tînărul, în timp ce se afla în vizităla domiciliul unui prieten, în municipiul Timișoara, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras cheile autoturismului.

Ulterior, tînărul ar fi sustras autoturismul și în timp ce se deplasa cu acesta pe raza localității Moșnița Nouă, din cauza unor defecțiuni la instalația electrică, a luat foc, fiind distrus în totalitate.

Prejudiciul creat se ridicăla 9200 de lei.

Pe numele tînărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scopul folosinței, cercetările fiind continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care au procedat la reținerea pentru 24 de ore a  acestuia.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului și recuperării prejudiciului cauzat.

Comments

comments

About the Author