Kremlinul, atacat cu drone

Posted on mai 3 2023 - 3:23pm by petre

Atac cu drone în inima Moscovei. Kievul a încercat să lovească noaptea trecută Kremlinul cu drone, dar bombardamentul a fost respins cu succes, a transmis miercuri serviciul de presă al administrației ruse, citat de TASS. Pe imaginile publicate pe social media se poate observa o explozie produsă pe timpul nopții deasupra reședinței oficiale a președintelui rus, Vladimir Putin. Rușii susțin că liderul lor nu a fost rănit în urma atacului și continuă să lucreze în regim normal.

„Rusia îşi rezervă dreptul de a riposta în momentul potrivit şi în locul potrivit”, a avertizat preşedinţia Federației Ruse. Ucraina spune că „nu are nimic de-a face” cu presupusul atac cu dronă de la Kremlin.

 

Rusia spune că Ucraina a încercat să îl asasineze pe Vladimir Putin în timpul nopții cu un atac cu drone asupra Kremlinului. Putin nu a fost rănit și lucrează în regim normal. Nu este clar când sau dacă s-a întâmplat, dar pe canale de Telegram se postează imagini cu ceea ce pare a fi foc antiaerian deasupra Kremlinului”, a scris pe Twitter Max Seddon, jurnalist la Financial Times.

 

Serviciul de presă al preşedintelui rus acuză miercuri Ucraina de faptul că a încercat să atace Kremlinul cu drone, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o tentativă eşuată de asasinare a preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă TASS, relatează AFP şi Reuters.

Comments

comments

About the Author