„Justițiarul din Berceni” a sărit în apărarea unei femei în tramvai

Posted on apr. 27 2022 - 6:31pm by petre

Alexandru Constandachi, un tânăr din București, nu s-a sfiit să intervină atunci când a observat doi bărbați în stare de ebrietate care hărțuiai o femeie în transportul în comun. Toată întâmplarea a avut loc în tramvaiul 1, iar în urma altercației tânărul ar fi fost alergat de cei doi bărbați. Poliția a intervenit în scurt timp, iar aceștia ar fi primit o amendă de 1.000 de ron.

„Încă o zi banală în care justiția a fost înfăptuită. Se dau doi bețivi care harțuiesc o doamnă în RATB. Se da unul ca mine care intervine. 10 minute de alergat, eu pe ei, ei pe mine, ajunge și poliția. Duși la secție, amendați 1000 ron. Life is good” , a scris Alexandru pe pagina sa de facebook.

Curajul lui Alexandru este neașteptat și surprinzător pentru acepțiunea actuală a societății în care credem că trăim.

Surprinzător sau nu, tânărul se implică în mod activ în problemele societații. În timpul liber publică înregistrări video pe pagina sa de facebook „Justițiarul din Berceni” prin intermediul cărora prezintă unele dintre problemele sociale pe care le avem.

„Justițiarul de Berceni – am putea numi asta o acțiunile civică ce își dorește să sporească bunul simț, simțul civic și dorința de a trăi într-o lume civilizată. Sunt idealist, consider că bunul simț trebuie forțat, căci societatea noastră e prea putredă și mulți vor învăța doar după o lecție dură”, a scris Alexandru Constandachi.

Comments

comments

About the Author