„Joc Intim” și „Nave aka Defense Shields” – două expoziții cât un univers la Muzeul Național al Banatului

Posted on nov. 10 2021 - 9:39pm by petre

„Joc Intim” și „Nave aka Defense Shields” – două expoziții cât un univers

Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș vă propune ca pe parcursul lunii noiembrie să vizitați două expoziții cât un univers: una de pictură, cealaltă de sculptură: „Joc Intim”, semnată de artista Madár Reka și „Nave aka Defense Shields”, a artistului Ilie Duță.

„Joc Intim” reprezintă o expoziție de pictură creată în laboratorul intern al artistei, după cum chiar ea mărturisea, o joacă a formelor.

Într-un registru vizual desprins din imaginarul science fiction, artistul Ilie Duță ne propune o călătorie utopică în spațiu, alături de navele sale transportoare, încărcate cu marfă prețioasă. „Nave aka Defense Shields” (expoziție organizată în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Timișoara) reprezintă pregătirea pentru decolare.

Cele două expoziții au vernisajul joi, 11 noiembrie 2021, în mansarda B2 a Bastionului Theresia din Timișoara, de la ora 17. Vă reamintim că participarea se face în limita a 50 de persoane, doar cu certificat verde care atestă vaccinarea împotriva COVID-19 sau trecerea prin boală. De asemenea, masca de protecție este obligatorie precum și păstrarea distanței fizice între participanți.

Comments

comments

About the Author