Irakieni prinsi la frontiera cu Ungaria

Posted on sept. 21 2010 - 10:47am by petre

In noaptea de duminica spre luni, un echipaj din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolaul Mare a observat, cu tehnica de termoviziune, trei persoane care se indreptau pe jos spre frontiera cu Ungaria si care nu isi justificau prezenta in zona la acea ora.

Politistii de frontiera i-au urmarit pe cei trei pana ce acestia mai aveau cativa metri si ajungeau la linia de frontiera cu tara vecina, dupa care i-au retinut si i-au dus la sediul Sectorului P.F. pentru verificari.
Agentii de frontiera au stabilit ca cei trei sunt cetateni irakieni, de etnie kurda, cu varsta cuprinsa intre 20 si 24 de ani. In timpul cercetarilor acestia au declarat ca au inchiriat un taximetru, cu care s-au deplasat pana in zona de frontiera, mai apoi pornind pe jos, cu intentia de a trece ilegal frontiera si de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.
Cei trei irakieni s-au ales cu dosare penale, pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Comments

comments

About the Author