Ionelaș, barosanul mafiei imobiliare țigănești, dat în urmărire dupăce a fost condamnat la 7 ani de pușcărie și aprope 1,5 milioane de euro

Posted on iun. 9 2016 - 11:09pm by petre

După25 de ani în care nimeni nu i-a deranjat, acumulând averi fabuloase și majoritatea vilelor de lux interbelice din Timișoara prin retrocedări ticăloase, barosanii mafiei imobiliare țigănești încep săaibăprobleme.

Prima condamnare concludentăîntr-un caz de manevre imobiliare frauduloase a venit pe numele lui Ionel Sandner (Ionelaș Cârpaci), unul dintre cei mai cunoscuți „romi de catifea„ din Timișoara.

Dupăcinci ani de procese, la începutul lui 2016 instanța l-a condamnat la 10 ani de închisoare, sentințăschimbatăla apel într-o pedeapsăde șapte ani de închisoare și plata de despăgubiri uriașe, de peste 1,5 milioane de euro!

Vestea condamnării a venit la mijlocul săptămânii, dar Ionelaș e de negăsit. Surse judiciare spun căexistăposibilitatea ca infractorul săfi fugit în Germania, pe numele său fiind declanșate proceduriel de urmărire naționalăși internațională.

Comments

comments

About the Author