Ion Răducanu pare pregătit săia peste 1% din voturi la primăria Timișoara

Posted on mai 8 2016 - 2:22am by petre

De multe ori, motivele pentru care unii dintre concetățenii noștri se aruncăîn lupta electoralănu sunt deloc clare. Sigur, e bine și democratic ca oamenii să-și exercite dreptul de a fi a ales, asta e foarte clar.Ion Raducanu, Titu Bojin 17

Ai, n-ai șanse, te lipești de un partid, îți faci unul sau chiar te
încumeți săte arunci în luptăpe cont propriu, important e săparticipi.

De exemplu Ioan Răducanu, fost prefect de Timiș, fost membru PSD, actual membru marcant al UNPR Timiș, care s-a înscris din nou în cursa pentru primăria Timișoara.

Asta dupăce, în 2008, în plinăglorie a PSD-ului pe listele căruia a candidat, a ieșit pe locul al treilea, cu 15,1 % din voturi, fiind bătut de Gheorghe Ciuhandu (PNÈšCD-PDL-FDR) și, pe locul al doilea, de GhițăCiobanu (PDL).

Dupăpatru ani, în 2012, Răducanu s-a aruncat din nou pe buletinele de vot ale timișorenilor, de aceastădatăpe listele UNPR, aflat în plinăexpansiune la acea oră. A reușit atunci performanța de a ieși pe locul șapte, cu un neașteptat de bun (pentru cei avizați) scor de 1,7 % din voturi.

Acum, în 2016, cu un UNPR aflat în aparentădegringoladă, Ioan Răducanu vrea din nou săfie ștampilat de cîțiva dintre timișoreni. Dacăe săanalizăm rezultatele precedente, ne putem aștepta ca Ioan Răducanu săse învârtăîn jurul unui onorabil 1% din voturile valabil exprimate de timișoreni, ceea ce, sărecunoaștem, nu e la îndemna oricui.

Noi îi urăm, la fel ca celorlalți candidați, succes și fie ca cel mai bun săcâștige, nu-i așa?

 

foto: Constantin Duma

Comments

comments

About the Author