INVITAŢIE LA POMPIERII din Timișoara!

Posted on Feb 27 2014 - 3:12pm by petre

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş îşi deschide porţile pentru timişeni, vineri, 28.02.2014, între orele 10.00 – 14.00, la toate subunitățile din județul Timiș, pentru aniversarea Zilei Protecţiei civile din România.

Anul acesta sărbătorim 81 de ani de la înfiinţarea primelor structuri de protecţie civilă din România. Acestă aniversare vine într-un moment în care ţara noastră nu se confruntă cu calamități naturale, prin urmare, acum este momentul să reflectăm asupra riscurilor ce ne pot pune în primejdie siguranţa şi chiar viaţa şi să conştientizăm necesitatea comportamentului preventiv.Isu Pompieri

Cu această ocazie, porţile I.S.U. Timiş se deschid pentru toate categoriile de public, dar în special pentru cei mici. Vizitatorii sunt așteptați în toate cele 7 subunități din județ, unde vor vedea o expoziţie a tehnicii şi echipamentelor de intervenţie ale pompierilor, vor participa la demonstraţii ale luptătorilor cu focul şi la concursuri între elevi, vor primi reviste şi pliante privind prevenirea şi pregătirea împotriva dezastrelor şi vor urmări spoturi cu misiunile instituţiei şi acţiunile reprezentative în situaţii de urgenţă.

Accesul în unitate în intervalul orar 10.00 – 14.00 este liber.

Comments

comments

About the Author