INCREDIBIL! Unul dintre cel mai cunoscuți oameni de fotbal din România a încercat să se spânzure!

Posted on Mar 1 2017 - 5:05pm by petre

Unul dintre cel mai cunoscuți oameni de forbal din România a fost transportat, miercuri, de urgenţă la Spitalul Clinic Floreasca după un stop cardio-respirator, potrivit Mediafax.

Vasile Turcu, fost acţionar al Dinamo Bucureşti, a fost găsit într-o locuinţă din nordul Capitalei, zona Nicolae Caramfil. Potrivit sursei citate, acesta ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare.Turcu Vasile Dinamoile Turcu, Dinamo, Sinucidere

Puţin după ora 10.00, a fost efectuat un apel către serviciul de urgenţă 112 de către o femeie, care a spus că are nevoie de o echipă medicală pentru un bărbat inconştient, fără a preciza despre cine sau despre ce anume este vorba, potrivit unor surse medicale.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, care l-a găsit pe bărbat, Vasile Turcu, în stop cardio-respirator, acesta fiind resuscitat. După ce a ajuns prima ambulanţă, a fost trimisă şi o doua ambulanţă cu medic.

Fostul acţionar al clubului Dinamo Bucureşti a fost resuscitat, fiind, la ora transmiterii ştirii, internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Rreprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au precizat că poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid, acesta fiind preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, Serviciul Omoruri efectuează cerectări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author