Incendiu devastator – pagubele sunt de sute de milioane

Posted on mai 1 2021 - 9:19pm by petre

Pagubele sunt însemnate: distrugeri totale de clădiri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21.40
Au fost solicitate ajutoare din judeţele învecinate.

Fabrica de mobilă din Reghin, mistuită de flăcări. Focul a ars în totalitate trei corpuri de clădire. Bilanţul incendiuluiA fost stins incendiul de la fabrica de mobilă din Reghin. Intervenţia a ţinut toată noaptea

Incendiul izbucnit vineri la fabrica de mobilă din Reghin a fost stins de pompieri sâmbătă dimineaţă. La misiunea care a ţinut şapte ore au participat peste 60 de pompieri. Pagubele sunt însemnate.

Incendiul violent a izbucnit vineri, în jurul orei 21.40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin.

Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 metri pătraţi. Nu au fost victime, au precizat pompierii.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Horea al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă.

De asemenea, au fost solicitate ajutoare din judeţele învecinate. În sprijin au fost trimise trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa al judeţului Bistriţa-Năsăud şi una de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Oltul al judeţului Harghita. Acestea au fost întoarse din drum deoarece pompierii mureşeni au reuşit să localizeze incendiul.

La misiune au participat peste 60 de pompieri militari şi pompieri civili. Intervenţia a ţinut aproximatv şapte ore şi s-a finalziat în zorii zilei. La faţa locului a rămas o autospecială pentru stingerea incendiilor pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a reizbucnirii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită de către o comisie special constituită în acest sens, au explicat reprezentanţii ISU.

Comments

comments

About the Author