Încă un român strivit pe autostradă în Europa

Posted on mai 28 2021 - 6:51pm by petre

Un şofer român de TIR a murit într-un cumplit accident rutier, chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie – VIDEO

 

Românul a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier şi a ajuns pe contrasens. Şoferul a rămas încarcerat. Accidentul a avut loc chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie. Oamenii legii au încercat să îl scoată pe românul rănit, fiind ajutaţi câteva minute mai târziu şi de către pompieri și paramedici.

În ciuda tututor eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat, scrie stiridiaspora.ro.

 

„Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

„Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie”, a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare.

Şoferul celuilalt camion a fost rănit şi s-a ales cu coaste rupte fiind trimis cu ambulanța la spital.

„Pompierii s-au ocupat de descarcerarea bărbatului. Camionul a avut o scurgere de câteva sute de litri de combustibil, pe care pompierii au acoperit-o cu materil absorbant”, a declarat Jaroslav Mikoška, purtător de cuvânt al pompierilor din Moravia de Sud.

Comments

comments

About the Author