În centru la Timișoara se aud sunete neomenești

Posted on apr. 1 2023 - 12:55am by petre

E panică la Timișoara de când în centrul orașului au început să se audă sunete îngrozitoare.

Mai mulți timișoreni și grupuri de turiști sârbi și moldoveni au fugit înspăimântați din centrul orașului după ce au auzit ceva care nu se poate descrie în cuvinte.

„Am rămas înlemnit aproape un minut după ce am auzit asta. Era ceva neomenesc. Nu mai pot să dorm noaptea” spune Marius Cristianescu, unul dintre timișorenii care au trăit cumplita experiență.

„M-am speriat foarte tare, apoi m-am bucurat că am avut senzația că am fost promovată secretar cu propaganda la PCR! Abia după zece minute mi-am amintit cine sunt de fapt” spune o doamnă despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi consilier USR.

„Să le fie rușine! Cred că e fantoma ordonanței 13 care bântuie centrul Timișoarei” a scris pe grupul de Tinder „Jos textila” un timișorean care se ascunde sub inițialele FD.

„Pe vremea lui Robu nu se întâmplă așa ceva”  a scris Facebook Culiță Șimaicum.

După ce a aflat de la cei șase consilieri personali plătiți de timișoreni ce se întâmplă în oraș, primarul S. Fritz, cunoscut din campania electorală drept Dominic, pot să te sun, a dat dispoziție să se plătească un studiu de fezabilitate pentru crearea unei comisii de specialiști independenți de alte partide.

sursa: PD1A

Comments

comments

About the Author