IMAGINI SPECTACULOASE cu APRINDEREA ILUMINATULUI la Târgul de Crăciun din Timișoara – peste zece mii de oameni, în Piața Victoriei

Posted on dec. 1 2014 - 8:49pm by petre

Peste zece mii de timișoreni au luat cu asalt duminicăseara Piața Victoriei pentru asista la deschiderea oficialăa Târgului de Crăciun.

La câteva minute dupăora 17,30, cu o punctualitate atipică, primarul Nicolae Robu a urcat pe scenăunde, dupănelipsitele texte de umpluturăale prezentatorului, a pus mânăpe întrerupător și a apăsat inginerește butonul, dând semnalul pornirii iluminatului de iarnăîn centrul Timișoarei.

Efectul aprinderii cupolei luminoase (o premierăla Timișoara) și a beculețelor din Bradul de Crăciun a fost unul deosebit, bucurând miile de oameni din piață. Pânăla începerea programului artistic, pe scena din fața Operei au urcat jucătorii echipei de rugby RCM UVT Timișoara, cei care, cu o searăînainte, au câștigat Cupa României învingând în finala de pe Cluj Arena formația CSM Baia Mare. A urmat retragerea cu torțe a militarilor Brigăzii 18 Infanterie „Banat„ și multă, multăvoie bună. La ora 22 este programat un foc de artificii.

Comments

comments

About the Author