Imagini revoltătoare! Adolescentă bătută și umilită în timp ce martorii filmau și postau filmările pe net

Posted on mai 5 2021 - 12:51pm by petre

Imagini revoltătoare au fost filmate în cartierul Craiter din Brașov: două fete lovesc cu pumnii și cu picioarele o altă adolescentă, sub ochii altor tineri, care se rezumă la a înregistra cu telefoanele mobile, scrie Brasov.net.

După apariția imaginilor, poliția s-a autosesizat și a anunțat că a deschis un dosar penal. În înregistrarea de 23 de secunde, difuzată pe Instagram, o adolescentă stă ghemuită, sprijinită de un gard, într-un loc de joacă din cartierul brașovean Craiter.

O fată o forțează să îi sărute încălțămintea și, când aceasta refuză, o lovește cu pumnii. Apoi, altă fată abate o ploaie de pumni asupra adolescentei, care încearcă să se apere punându-și mâinile în față.

Pe fundal, se aude cineva strigând „Dăi!”, în timp ce fata agresată imploră să nu fie lovită peste față. Abia după ce agresoarele s-au oprit, un băiat a ajutat-o pe victimă să se ridice.

După apariția imaginilor în spațiul public, Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că a pornit o anchetă și a deschis dosar penal.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

 

Comments

comments

About the Author