Imagini cumplite – femeie bolnavă, târâtă pe stradă de polițiști

Posted on apr. 24 2021 - 8:25pm by petre

 

Scene cumplite – femeie bolnavă, târâtă pe stradă de polițiști, în Gorj

 

Scenele revoltătoare au fost filmate pe stradă, în localitatea Bolboși din Gorj.

Scandalul din stradă a durat zeci de minute, timp în care oamenii legii trăgeau de femeie să o ducă spre mașina lor.

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Ana Tudorescu a spus că a fost luată din curte fără să i se spună motivul.

”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine.

Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri.

A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit femeia.

În cele din urmă, văzând că are nevoie de ajutor, unul dintre polițiști a sunat la 112, în timp ce femeia zăcea pe asfalt.

Femeia și-a scos certificat medico-legal și susține că a depus o plângere în acest sens. Ea spune că scandalul ar fi izbucnit după ce vecinul a sunat la poliție și a spus că vrea să-i dea foc la casă.

”Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist?! A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a mai susținut femeia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj susțin însă că agenții care au intervenit în acest caz au renunțat să o ducă pe femeie la secție, asta deși în imagini se vede cum este târâtă zeci de metri spre autospeciala lor.
”Pentru ca situația să nu degenereze, polițiștii au renunțat la măsura conducerii femeii la sediul poliției și au sancționat-o pe aceasta pentru refuzul de legitimare, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru nerespectarea normelor de protecție. Ulterior, femeia a sunat la 112 sesizând faptul că a fost abuzată de polițiști. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul compartimentului de control-intern, însoțiți de polițiști din cadrul serviciului de ordine publică, care au efectuat verificări. Au sesizat Parchetul pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Comments

comments

About the Author