Iată super-trenul privat românesc care te duce in condiții de lux la mare – vezi orarul și prețul biletelor

Posted on Iul 7 2017 - 3:33pm by petre

În această vară, pe ruta București – Constanța circulă trenul privat Softronic Hyperion, dotat cu aer condiționat și internet Wi-Fi.

Trenul parcurge distanța până la mare în două ore și 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei.

Elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50%.

Trenul pleacă din Capitală la ora 9:55 și ajunge în Constanța la 12:10.

O garnitură similară circulă și pe ruta Ploiești-Brașov, ora de plecare din gara de Vest fiind 10:03. Trenul oprește în Câmpina, Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal.TRen Hyperion 2 Tren Hyperion 4 Tren Hyperion

Un bilet pe ruta Ploiești – Sinaia costă 13 lei.

Trenul operat de compania privată parcurge distanţa până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei, potrivit Mangalia News.

Trenul pleacă din Capitală la ora 9:55 şi ajunge după două ore la Constanţa; o altă rută operată de aceeaşi companie este Ploieşti-Braşov, cu opriri în Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal.

Un bilet pe această rută costă 13 lei.

Trenul administrat de operatorul privat Softrans pleacă din Craiova la ora 6:45, apoi din Bucureşti-Nord la ora 10:15 şi soseşte la Constanţa la ora 12:29.

Preţul biletului este de 70 de lei/călătorie pe ruta Craiova-Constanţa şi de 40 de lei pe Bucureşti-Constanţa, sensibil mai mic decât la operatorul de stat CFR Călători (94 de lei pe Craiova-Constanţa, respectiv 62 de lei pe Bucureşti-Constanţa).

Tariful Hyperion este aproximativ la același nivel al celui practicat de transportatorii auto, care percep între 40 şi 50 de lei pe călătorie, varianta cu trenul având însă avantaje nete faţă de cea cu microbuzul sau autocarul.

sursa MangaliaNews.ro

Comments

comments

About the Author