Huawei lansează Mate X, smartphone-ul pliabil, și un super laptop VIDEO

Posted on feb. 26 2019 - 3:38pm by petre

Huawei a ridicat ceața care învăluia smartphone-ul său 5G, pliabil, Mate x, prezentând dispozitivul care va disponibil la mijlocul anului 2019 – cu un preț de 2.299 €, adică mai scump decât „omolodul” său de la Samsung.

La eveniment, Richard Yu, CEO al unității produselor de consum al companiei, a abordat problema prețurilor de start, declarând:
„Este atât de mult noua tehnologie integrată aici, încât pretul de lansare este foarte mare. Inginerii noștri încearcă să reducă costurile.

Abordarea pe care Huawei o are cu ecranele duale este aceea de a avea ecrane din față și din spate de 6,6 inchi și de 6,4 inci, care se desfășoară apoi pentru a oferi un afișaj de 8 inch. Yu a spus că inginerii au lucrat timp de trei ani pe designul balamalelor brevetate.

Huawei susține că Galaxy Fold Samsung, lansat cu cateva zile inainte de MWC 2019 Barcelona – are afișajul de 4,6 inci când este închis „prea mic și dificil de utilizat.“

Mate X oferă, de asemenea, un afișaj mai mare atunci când este dezvelit și nu are o decupare în partea superioară a ecranului pentru a găzdui camerele.

Yu a spus, de asemenea, că dispozitivul pliat, care este de 11mm grosime, este cu 6 mm mai subtire decat „alte telefoane pliabile“, în timp ce grosimea 5,4mm când sunt deschise este mai subțire decât un iPad Pro.

Mate X este alimentat de procesorul Huawei Kirin 980, asociat cu modemul Balong 5000 5G. Acest lucru susține atât 5G non-standalone, cât și stand-alone, ceea ce Yu a spus este util”nu pentru 5G de astăzi, ci pentru viitorul 5G”.

Dispozitivul are 8GB de memorie RAM și 512GB de stocare, cu o baterie de 4.500mAh împărțită în două celule, pe fiecare parte a fold-ului.

Alte produse

Yu a dat startul evenimentului vorbind despre activitatea companiei dincolo de smartphone. El a prognozat vanzari de 100 de milioane de unități, plus dispozitivele cum ar fi tablete, PC-uri și wearables, un indicator care indică că Huawei are o afacere solidă și de tehnică de calcul și de produse de larg consum IO.

Compania a prezenta și o nouă formă a MateBook X Pro, laptop-ul său high-end, desore care se spune că e construit pentru a oferi o „experiență fără frontiere“, cu un raport ecran-corp de 91%. Dispozitivul subțire este și mai subțire decât MacBook Pro de la Apple, măsurând 14,6 mm la punctul cel mai gros, comparativ cu 14,9 mm.

Dispozitivul a fost de asemenea modernizat intern, cu un nou procesor Intel Core i7 de vârf și performanță îmbunătățită Wi-Fi.
Proprietarii Pro X cu smartphone-uri Huawei vor fi, de asemenea, în măsură să profite de o nouă caracteristică numită OneHope: atingând un autocolant NFC pe calculator va permite transferul rapid de fișiere de fotografii, clipuri video și documente, sau pentru a declanșa caracteristici, cum ar fi înregistrarea de ecran pentru clipuri scurte .

De asemenea, dispozitivul de vârf are versiunea touch-screen a lui MateBook 13 și un frate puțin mai mare – MateBook 14.

Dispozitivele susțin tehnologia OneHop.

De asemenea, compania și-a actualizat echipamentul de 5G pentru utilizatorii de acasă, care include produse de interior și exterior și un hotspot wireless.

Comments

comments

About the Author