Horia Cristian vrea sa lase somerii fara indemnizatii

Posted on sept. 10 2010 - 9:28am by petre

Un numar de 11.000 de timiseni primesc indemnizatii de la stat, ca someri, in timp ce marile societati din judet nu au destula forta de munca pentru a-si onora comenzile. O spune chiar deputatul PNL de Timis Horia Cristian, care s-a intalnit recent cu directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis si caruia i-a promis ca-si va face un scop in viata ca sa nu ramana niciun somer indemnizat.

La ora actuala sunt 11.000 de someri indemnizati la AJOFM. Unul dintre scopurile mele va fi acela sa nu ramana niciun somer indemnizat. Ori se vor angaja, ori daca refuza sa se angajeze sa ramana fara indemnizatii. Este imposibil sa credem ca dintre cei 11.000 de someri nu se gasesc macar 1.000 de oameni care sa ocupe posturile vacante, a declarat deputatul timisean.

Solutia? Le gaseste locuri de munca, deoarece legea ii obliga sa lucreze. Somerul nu are dreptul sa refuze un loc de munca corespunzator cu pregatirea lui, mai spune Cristian.

Acesta a precizat ca va continua intalnirile cu directorul AJOFM, pentru ca a trecut vremea criticilor si cred ca este vremea sa ne apucam de treaba.

Roxana Deaconescu

Comments

comments

About the Author