Horațiu Mălăele, Emilia Popescu și Dana Dogaru vă invită la „Cafeneaua„ lor de la Timișoara

Posted on ian. 19 2017 - 1:21am by petre

Horațiu Mălăele revine la Timișoara cu unul dinte spectacolele sale antologice: „Cafeneaua„. Vedeta va petrece două seri împreună cu publicul timișorean și va juca alături de actrițele Emilia Popescu și Dana Dogaru comedia scrisă de Sam Bobrik și Ron Clark în 6 și în 7 februarie 2017, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.Cafeneaua Malaiele
„O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaștem povestea simplăa unei familii americane: Louise și Wally Murdock (văzuți la 30, 50 și 70 de ani); căsnicia lor fisurată, dar și consolidată de apariția tinerei Janet. (…) Un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate; un spectacol al tuturor, dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale. Pe parcursul comediei, râsul va căpăta gustul sărat al lacrimilor„, promit actorii.
Biletele pentru primele două reprezentații la Timișoara ale spectacolului în care „ Horațiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluzăîntr-o explozie de umor și de emoție„ s-au pus în vânzare la Agenția Operei și costă, în funcție de loc, între 80 și 120 de lei.
„Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambițiile și slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viața mea, a voastră, a noastră și toate la un loc răsturnate în viața acestei familii imaginate – oglinda vie și spăimântătoare a vieții noastre pe pământ„, dezvăluie Horațiu Mălăele.

Comments

comments

About the Author