Haos, scandal și bătăi la Lidl IMAGINI ȘOCANTE

Posted on oct. 29 2018 - 2:42pm by petre

Scenariul deschiderii primelor magazine ale super-retailer-ului german LIDL în România s-a repetat acum o săptămână în Serbia, unde lanțul a deschis primele 16 magazine în 12 localități.

Busculadă, ceartă și scandal, așa s-a desfășurat prima zi de vanzare la Lidl Serbia, potrivit presei din republica vecină.

Mii de clienți, așezați la coadă cu ore bune înaintea deschiderii, momiți de promoțiile inaugurale, s-au bulucit unii peste alții la intrările în magazine.

Principalele produse vizate de clienți au fost puii refriferați și bananele, care s-au pus în vâncare cu preț promoțional, întreaga presă din Serbia vuind despre bătăile, busculadele și chiar leșinurile înregistrate la primele ore de funcționare a magazinelor LIDL.
”La deschiderea „Lidl”, în Leskovac, odată cu trecerea timpului, cetățenii așezați la coadă cu câteva ore înainte de 8 dimineața, deveneau din ce în ce mai nervoși și au avut loc lupte între clienți pentru locurile la coada la pui. La un moment dat, o femeie a ”ocupat” frigiderul, și-a întins brațele și picioarele, astfel încât niciunul dintre combatanțo nu mai putea să scoată puii din frigider” scriau colegii de la B92.net.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO GALERIE

”Ușa din față a hipermarketului a fost luată cu asalt iar bătrână a căzut pe asfalt. Deși cetățenii care se aflau în vecinătate doreau să cheme o ambulanță, femeia a refuzat pentru că îi era frică să nu-și piardă locul la intrare.”

Comments

comments

About the Author