Gigi Becali a pierdut marca, culorile, palmaresul STEAUA

Posted on dec. 4 2014 - 1:46pm by petre

Instanța supremăa anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua București înregistratăde clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

ÃŽnalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua București înregistratăsub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua București SA.

Clubul de fotbal deținut de Gigi Becali a fost acționat în instanțăîn 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.

Tribunalul București a respins aceastăcerere, în 17 aprilie 2012, decizie menținutăde Curtea de Apel București, în 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronunțat miercuri o decizie finalăîn acest proces, dând câștig de cauzăClubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocaturăMilcev Burbea, specializatăîn litigii pe proprietate intelectuală.

Printre pârâții din dosar a fost și producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanța supremăa decis și anularea contractului de licențăîncheiat de aceastăsocietate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author