GATA! Vom avea cel mai tare Aquapark din Europa de sud-est! Primarul garantează că așa ceva nu a mai văzut decât în America

Posted on Sep 9 2017 - 5:21pm by petre

Iată că, după ani de stagnare, timp în care Ungaria ne-a luat fața la capitolul SPA și Wellness, România se modernizează în forță.

După ce Oradea a crescut puternic în materie de agrement și tratament acvatic, iată că un alt oraș românesc promite să uimească Europa.Aquarius Spa 3

“Aquapark-ul din Timişoara va fi cel mai tare din această parte de Europă” a declarat, vineri, în conferința de presă de la PNL Timiș, primarul Nicolae Robu de la Timișoara.

”Cu siguranță că până în 2020 va fi inaugurat, tehnologiile de realizare sunt mai evoluate față de cum a fost când s-a făcut aquaparkul de la Szeged. Dacă lucrurile merg bine cu licitaţia, poate chiar în 2019 va putea fi finalizat. Ne asumăm obiective mari și le vom face cu împrumut bancar. Vor fi și multe bazine, și un sistem de tobogane cum nu mai există în zonă. Vom avea și tiroliană. M-am inspirat din mai multe locuri, unele lucruri le-am văzut în Statele Unite.” a mai spus primnarul de la Timișoara.

Comments

comments

About the Author