GATA, VA FI JALE! Pornesc radarele automate – va curge cu amenzi – nimeni nu respectă viteza unde sunt amplasate radarele fixe VIDEO

Posted on Sep 6 2017 - 9:33pm by petre

Așa cum ați aflat deja, UTOPIA, sistemul inteligent de management al traficului rutier de la Timișoara, în afară de funcțiile de gestiune a traficului are și o componentă de supraveghere a respectării legislației.

Primăria Timișoara ne aduce la cunoştinţă faptul că sunt funcţionale radarele de viteză pentru identificarea celor care depășesc viteza regulamentară şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale mașinii care a săvârşit abaterea, precum şi sistemele de detecţie a trecerii pe culoarea roşie a semaforului electric şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale maşinii.

Începând cu data de 11.09.2017, imaginile vor fi transmise Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara, pe suport electronic, pentru a dispune măsurile care se impun.

Astfel, subsistemul de detecție a încălcării legislației rutiere include 7 radare fixe pentru depistarea depășirii vitezei legale și 37 de camere de detecție a trecerii pe culoarea roșie a semafoarelor, datele colectate de acestea urmând să fie valorificate de Poliția Rutieră prin aplicarea de sancțiuni contravenționale.

Din păcate, chiar în zonele unde sunt amplasate radarele, nu se respectă viteza legală, de exemplu pe Calea Aradului și pe Calea Sever Bocu la ieșirile din oraș, unde există restricții de viteză de 30 de kilometri la oră și unde am putut constata că nimeni nu le respectă dr fapt.

Astfel, odată cu intrarea în funcție a sistemului de monitorizare, va curge cu amenzi la Timișoara.

VEZI AICI UNDE SUNT AMPLASATE RADARELE SI CAMERELE DE DETECTIE

Comments

comments

About the Author