GATA! Simona Halep se mărită!

Posted on apr. 7 2015 - 7:38pm by petre

Relația dintre Simona Halep și iubitul ei este aproape săse oficializeze. Nu în showbiz, ci în fața ofițerului stării civile. Potrivit cancan.ro fiul lui Teia Sponte a cerut-o în căsătorie pe campioana din Constanța, iar aceasta a acceptat.Simona Halepo Porsche 2

Extrem de discretăîn ceea ce privește viața ei privată, Simona Halep se va căsători în scurt timp. Potrivit sursei citate ea a primit deja inelul de logodnădin partea alesului inimii și a accceptat fărărețineri propunerea. Mai mult, totul pare pe fast-forward, nunta urmând a avea loc mai devreme decât s-ar fi gândit oricine: dupăRoland Garros, turneul de suflet al sportivei din Constanța (unde a atins finala în 2014). Dacăse va întâmpla așa, cei doi vor amâna luna de miere cu aproximativ o lună, pentru căSimona trebuie săse pregăteascăde Wimbledon.

Nașul de cununie va fi Gheorghe Hagi, cel care i-a fost alături Simonei din punct de vedere moral încăde când făcea primii pași în tenis. „Regele” este și un apropiat al lui Teia Sponte, astfel căpropunerea celor doi tineri viitori „însurăței” nu a mirat pe nimeni.

Costa Sponte nu este un nume prea cunoscut în lumea mondenă,  însăa avut o scurtărelație cu Mădălina Pamfile, de care a fost părăsit dupăprimele întâlniri pe motiv căeste prea timid. Ultima lui cucerire a fost prezentatoarea TV Alexandra Tararache, de care s-a despărțit când a cunoscut-o pe Simona.

Teia Sponte este încântat de relația dintre cei doi, cunoscutăfiind dorința acestuia ca fiul lui săaibăiubităo machidoancă. Mai mult și tatăl Simonei, Stere Halep încurajeazărelația lor. Teia Sponte este un prieten apropiat de-al lui Stere Halep, acesta fiind văzut în loja familiei la meciurile pe care Simona le-a disputat la turneul BRD Open de la București. Sponte senior a stat alături de Stere și la Galați, la meciul de FedCup dintre România și Spania.

sursa: Prosport

Comments

comments

About the Author