GATA! Naționala de fotbal are un nou antrenor!

Posted on oct. 27 2014 - 12:45pm by petre

Comitetul Executiv al FRF a validat, luni, propunerea președintelui forului, Răzvan Burleanu, cu privire la conducerea tehnicăa echipei naționale, astfel căfuncția de selecționer este preluatăde Anghel Iordănescu, iar Viorel Moldovan, Daniel Isăilăși Ionuț Badea sunt antrenori secunzi.

„Propunerea președintelui a fost validată. Anghel Iordănescu e selecționer și cei trei antrenori, secunzi”, a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Horoba, președintele clubului Gaz Metan Mediaș și membru în Comitetul Executiv al FRF.

Selecționerului Anghel Iordănescu, care îndeplindește și funcția de director tehnic al FRF, i se va întocmi un contract separat, care urmeazăsăfie validat într-o altăședințăa Comitetului Executiv.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a propus, sâmbătă, ca funcția de antrenor principal al echipei naționale săfie preluatăde Anghel Iordănescu și ca secunzi săfie Viorel Moldovan, Daniel Isăilăși Ionuț Badea.

Iordănescu a mai fost selecționer între anii 1993 și 1998, precum și între 2002 și 2004. El va fi din nou pe banca tehnicăa naționalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la București, din Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Viorel Moldovan este în prezent selecționerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilăa antrenat ultima oarăechipa Astra Giurgiu, iar Ionuț Badea formația Oțelul Galați.

Victor Pițurcăși Federația Românăde Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înțelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Comments

comments

About the Author