GALA TOPULUI FIRMELOR – Meniul milionarilor, cum i-a despărțit primarul Robu pe Marina Almășan de GeorgicăCornu și care sunt cele mai performante firme din Timiș

Posted on nov. 17 2013 - 8:45pm by Diana Vegas
O pate din meniul Galei

O parte din meniul Galei

Gala Topului Firmelor 2012 s-a dovedit, ca în fiecare an, un eveniment monden de înaltăținută, pregătit minuțios de Camera de Comerț și Industrie Timiș.

Marcel Pavel cantand pentru doamne

Marcel Pavel cantand pentru doamne

Ceremonia de decernare a premiilor pe anul trecut și gala festivă, organizate vineri seara la Centru Regional de Afaceri Timișoara, au avut, în plus, un caracter aniversar, fiind vorba despre cea de-a douăzecea ediție.

Georgica Cornu si Marina Almajan, alaturi, la inceputul serii

Georgica Cornu si Marina Almasan, alaturi, la inceputul serii

Cei peste 700 de participanți la eveniment, majoritatea oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor cu activitate în județ, au avut parte de o searăde excepție, cu muzicăambientalăla cvartet de coarde și un recital extraordinar susținut de Marcel Pavel, totul fiind prezentat de Iuliana Tudor.

Georgica si Marina, despartiti de un scaun

Georgica si Marina, despartiti de un scaun

 

Înceea ce privește meniul, invitații au avut parte de un aperitiv ușor din somon pe pat de brânză, urmat de rulouri de carne de pui umplute cu omletăși spanac, lângăpure de cartofi și un sos dulce.
Un al doilea fel a fost compus din felii de fripturăde porc la cuptor cu ciuperci de pădure și orez cu parmezan. Deșertul a fost un amalgam de prăjituri din care nu a lipsit faimosul macaron verde.

La capitolul băuturi s-au putut consuma Scotch Whisky Ballantine’s, lichior Sheridan’s, vinuri Castel Huniade și vermut Cinzano.

Interesant este faptul căamfitrionul galei, președintele CCIAT GeorgicăCornu, nu părea foarte afectat de închiderea, peste doar câteva ore, pe motiv de faliment a postului său de televiziune TVT 89. Totuși, ceva s-a întâmplat pe parcursul galei între Georgicăși prietena săMarina Almășan. Așezați la masăcu primarul Nicolae Robu și soția acestuia, Georgicăși Marina păreau foarte tandri în prima parte a evenimentului, dar s-au apoi despărțit, punând un scaun gol distanțăîntre ei, spre final.

Motivul spun cei care au urmărit evoluția mesei lui Georgică, ar fi fost chiar primarul Robu care în momentele în care nu lipsea de la masăbutona smartphone-ul pentru a citi comentariile diferiților membri ai grupului de Facebook ÃŽmpreunăpentru Timișoara. Așa că, pentru a nu o lăsa pe doamna Robu singură, Marina Almășan l-a abandonat oarecum pe GeorgicăCornu.

Marina l-a abandonat pe Georgic si s-a ocupat exclusiv de sotia primarului

Marina l-a abandonat pe Georgica si s-a ocupat exclusiv de sotia primarului

 

VEZI AICI TOPUL FIRMELOR INTEGRAL! LISTA COMPLETA PE CATEGORII SI DOMENII DE ACTIVITATE

Comments

comments

About the Author