Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru primărie

Posted on apr. 28 2024 - 6:51pm by petre

Lupta pentru Capitală e un joc de şah cu Regele, nebunii, pionii şi Regina. Asta spune Cristian Popescu Piedone, în ziua în care Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primăria Generală. „PSD a aruncat-o la gunoi, apoi au reciclat-o si i-au spus că e cea mai bună” – a fost atacul lansat de Piedone. Marcel Ciolacu, venit la susţinere, şi-a cerut scuze pentru declaraţia neinspirată despre moldoveni.

În plin scandal după declaraţia neinspirată despre moldoveni, Marcel Ciolacu a însoţit-o pe Gabriela Firea, la Biroul Electoral din Capitală. „Sincer fiecare persoana isi ia propriile decizii. Daca mai este loc eu am telefonul deschis”, a declarat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei. Înconjurată de bărbaţi, Gabriela Firea a purtat un tricou cu un mesaj feminist: „În spatele fiecărei femei de succes stau alte femei de succes”.

Piedone a comparat lupta pentru Capitală cu un joc de şah
„Cred ca s-a terminat cu povestile de suparari intre noi, de aranjamente. De cine va candida la presedinte, daca Firea va castiga Bucurestiul. Mi-a spus: Marcel, te rog frumos, sa iei decizia cea mai buna pentru Coalitie si pentru PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD. Cristian Popescu Piedone i-a transmis Gabrielei Firea că nu are nicio şansă. Cei doi se luptă pentru voturile alegătorilor de stânga din Capitală. „Au aruncat o la cosul de gunoi, scotandu-l pe doctor. Apoi au reciclat-o si i-au spus ca e cel mai bun. Nu m-a sunat nimeni ca raspund la orice telefon. Nu m-a sunat nimeni, nu sun pe nimeni, nu ma retrarg. Nu ca e sacrificata, e constienta ca nu castiga, dar se va duce europarlamentar”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

 

 

Comments

comments

About the Author