Gabriel Cotabiță, în stare gravăla reanimare

Posted on mai 8 2015 - 2:26pm by petre

Gabriel Cotabițăa fost găsit inconștient într-un hotel din Capitală, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupăce a fost resuscitat și stabilizat. Cântărețul a fost internat la secția de terapie intensivăa Spitalului Floreasca, fiind intubat și ventilat mecanic, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unității medicale, Bogdan Oprița.

Potrivit sursei citate, cântărețul a fost găsit în stop cardiac, în stare de inconștiență, a fost resuscitat și a răspuns rapid manevrelor. Cotabita

Bogdan Oprița a precizat că, în prezent, cordul și-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de UrgențăBucurești-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX căun echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoanăîn stare de inconștiență.

La fața locului au fost trimise douăechipaje medicale, iar, dupăce persoana respectivăa fost resuscitatăși stabilizată, a fost transportatăla Spitalul de UrgențăFloreasca.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX căun angajat al hotelului l-a găsit pe cântărețul Gabriel Cotabiță, în vârstăde 59 de ani, în stare de inconștiență, acesta sunând la numărul de urgență112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Gabriel Cotabiță, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreț de muzicăușoarăși pop-rock, prezentator, producător muzical și de televiziune.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author