FOTO! Dragnea și Grindeanu, la cină restrânsă cu Donald Trump

Posted on Ian 19 2017 - 9:36pm by petre

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat pe Facebook că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

”Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.Dragnea Trump Grindeanu 1 Dragnea Trump Grindeanu 2 Dragnea Trump Grindeanu

I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România şi #SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us! » A fost un dialog cald şi deschis”, a scris Dragnea pe Facebook, publicând şi câteva fotografii care îl arată dând mâna peste o masă cu Trump.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit postarea lui Dragnea cu următorul text: ”Aseară, la Washington DC, faţă în faţă cu preşedintele Donald Trump, alături de preşedintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casă Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”.

 

sursa: Facebook – Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea

Comments

comments

About the Author