Fiesta automobilistică și de karting la GRAND PRIX TIMIȘOARA 2017 – lista laureaților

Posted on Sep 25 2017 - 7:43pm by petre

Renumitul și mult așteptatul concurs automobilistic & drift & karting GRAND PRIX TIMIȘOARA 2017, aflat la a 14-a ediție, a fost un adevărat regal sportiv automobilistic și de karting.Raliu

 

Vrăjitorii volanului de la circuit viteză, adevărații magicieni ai driftului și spiridușii kartingului timișan au obținut aplauzele spectatorilor și fanilor acestor sporturi prezenți în număr nesperat de mare la această ediție. Traseul deosebit de dificil a pus la grea încercare profesionalismul piloților cât și mașinile de concurs,că dovadă pe pilotul timișorean Daniel Preunca “l-a lasat” din nou materialul de concurs .

Surpriză cea mare a fost realizată de pilotul junior Mihai Preunca, care la 16 ani, pe o Honda ,a realizat cel mai bun timp al concursului,fiind de facto adevăratul câștigător al acestei etape.Sburlea Florin și Mihoc Sorin au câștigat la pas clasele 2 și 3, Giurisici Marius și-a respectat trendul ascendent câștigând cea mai tare clasă , clasă E, Tîrlă Sergiu a revenit pe primul loc pe podium la DrifTimShow după o evoluție perfectă și spectaculoasă.

 

Desii a pierdut un pion important prin abandonul lui Daniel Preunca echipa Constructim-Schoko Baroque Racing Team a reușit să se impună la limită în față echipei ACS Dumbrăvița Rally Team. Nici la karting jocurile nu au fost ușoare,cei trei dumbraviteni Nagy Victor, Nitu Darius și Taraban Antonio nereușind nici măcar să ia startul datorită problemelor mecanice insurmontabile ale kartului, făcându-le facilă victoria celor 2 pretendenți la titlul 2017, Isac Otilia la Supersport și Koenig Eduardo la Pufo și Juniori.Cele 2 prințese ale Kids Kartingului au evoluat elegant, Nagy Alesia impunându-se în față Daianei Urcan,și cele 2 fetițe,la vârstă de 6 ani au fost cele care au adus echipă ACS Dumbrăvița pe primul podium la karting. Următoarea etapă va fii în 14.10.2017 în Cheveresul Mare,RALLY-SPRINT CHEVERESUL-MARE.
CONCURS DE ANVERGURĂ-în data de 30.09.2017 în zonă Surduc va avea loc etapă de VTM-național.
Clasament :
CIRCUIT VITEZA
Clasa 1
1.Preunca Mihai
2.Giurisici Marius
3.Iancu Remus

Clasa 2
1.Sburlea Florin
2.Onut Robert
3.Petenchea Daniel

Clasa 3
1.Mihoc Sorin
2.Makrai Robert
3.Ardelean Andrei

Clasa E
1.Giurisici Marius
2.Linca Alin
3.Ardelean Andrei

Echipe auto
1.Schoko Baroque-Constructim Racing Team
2. ACS Dumbravita Rally Team

Drift
1. Tirla Sergiu
2. Makrai Robert
3. Marcovici Adrian

Karting
Pufo
1.Konig Eduardo

Juniori
1.Koenig Eduardo

Supersport
1.Isac Isabela

Kids
1.Nagy Alesia
2.Urcan Daiana

Echipe Karting
1.ACS Dumbravita

 

 

Comments

comments

About the Author