Femeie răpită, băgată în portbagajul unei mașini și dusă pe câmp unde răpitorul a încercat să o incendieze

Posted on feb. 6 2023 - 10:23pm by petre

O femeie din Bucureşti a fost la un pas de moarte, după ce a fost răpită de iubitul său. Bărbatul a obligat-o să intre în portbagaj, a dus-o pe un câmp din Sectorul 3 şi a încercat să îi dea foc. Femeia a fost salvată de poliţişti, după ce a reuşit să sune la 112, iar apelul i-a fost localizat de STS, după ce i-a trimis un link.

Poliţiştii au găsit-o în jurul orei 4.50, iar când au ajuns la autoturism au văzut că din interior ieşeau flăcări. Au reuşit să o scoată pe femeie din portbagaj şi să stingă flăcările. La scurt timp, într-o staţie peco din apropiere, a fost depistat şi şoferul, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Bărbatul a fost testat şi a fost depistat şi băut şi drogat.

În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

 

 

Comments

comments

About the Author