Explozii și incendiu uriaș la Londra! Un nor negru de fum a învăluit o parte a capitalei britanice VIDEO

Posted on iun. 28 2021 - 5:37pm by petre

Un incendiu uriaș a izbucnit în Londra, luni după-amiază, în apropierea stației de metrou Elephant and Castle din sud-estul metropolei. Staţia de metrou, dar şi alte clădiri de birouri din zonă au fost evacuate rapid.

Potrivit primelor informații, trei spații comerciale, șase mașini și o cabină telefonică au fost cuprinse de flăcări.

Incendiu uriaș lângă o staţie de metrou din Londra. Un nor mare de fum negru a învăluit sud-estul metroplei.

Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului, dar poliția britanică a anunțat că ”nu pare” să fie vorba de un atentat terorist. Mai mulți martori au declarat că au auzit două explozii, înainte de izbucnirea incendiului.

Imaginile postate pe Twitter surprind momentul în care un nor uriaș de fum se ridică spre cer.

Un bărbat a fost tratat la fața locului de echipajele Serviciului de Ambulanță din Londra, dar nu au fost raportate alte victime.

Poliția metropolitană a transmis că nu ar fi vorba de un atac terorist.

Reţeaua locală de transport a transmis că circulaţia trenurilor a fost întreruptă din cauza incidentului.

„Incendiul de la staţia de metrou Elephant & Castle presupune sistarea activităţii de transport în zona respectivă”, informează reprezentanţii Network Rail. În consecinţă, trenurile care fac legătura între London Blackfriars şi Denmark Hill / Herne Hill pot fi anulate. De asemenea, cursele pot suferi întârzieri”, au transmis autorităţile londoneze.

Într-un tweet, Brigada de Pompieri din Londra a făcut un apel la populație să evite zona afectată de incendiu și fum. De asemenea, aceștia au anunțat că nu se cunoaște cauza incendiului, însă Poliția Metropolitană a spus că nu ar fi vorba de un act terorist.

Cincisprezece mașini de pompieri și aproximativ 100 de pompieri sunt la fața locului, după ce brigada a primit 44 de apeluri la numărul de urgență.

Comments

comments

About the Author