Explozie puternică – un chioșc de ziare și o mașină au sărit în aer

Posted on nov. 29 2023 - 11:20pm by petre

O mașină a explodat în trafic, generând panică printre persoanele aflate în acea zonă.

Șoferul a observat flăcări de la motor și a apucat să iasă din vehicul. La scurt timp după ce șoferul a ieșit, vehiculul a explodat.

La locul exploziei au ajuns în scurt timp și pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă și au stins rapid flăcările.

 

Din cauza acestui incindet, circulația a fost oprită în zona Obor pe toată durata intervenției, pentru a nu exista și alte incidente.

”La data de 27 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie.

Astfel, polițiștii Secției 7 care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 70 de ani, angajata unui chioșc de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc.

 

La fața locului s-au deplasat și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar în urma acestuia, chioșcul unde se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile și fără a exista victime omenești.

De asemenea, au fost produse distrugeri la un autoturism parcat în proximitate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, a transmis Poliția Capitalei.

 

Comments

comments

About the Author